Yunet
 

Sport

U Novom Kneževcu održana Treća međunarodna trka zaprega pasa

TV Cink • Radovan Nježić • 28. oktobar 2021. • 10:58 •

U Novom Kneževcu održana Treća međunarodna trka zaprega pasa

Proteklog vikenda održana je Treća međunarodna trka zaprega pasa u Novom Kneževcu u organizaciji Sleddog kluba Novi Kneževac. Takmičenje je održano u deset kategorija, a priliku da se takmiče su imali i najmlađi koji su se takmičili u dve kategorije uzrasta od četiri do devet godina i od deset do četrnaest godina. Brojni takmičari iz inostranstva su učestvovali u ovom takmičenju i veoma su zadovoljni čitavom organizacijom, istakao je organizator Laslo Domonkoš.

Pored takmičara koji su sa svojim psima došli iz Bugarske, Slovenije i Mađarske, na ovom takmičenju učestvovali su i brojni sugrađani. Novokneževčanin Vanja Ivošević ostvario je zapažen rezultat, osvojivši treće mesto u kategoriji trčanja sa psom za muškarce.

Za sve učesnike ovog događaja bile su obezbeđene diplome, dok su najbolji dobili pehare i medalje. Prema rečima organizatora, usled epidemiološke situacije brojni učesnici iz inostranstva i zemlje morali su da otkažu svoje učešće, ali su i pored toga zadovoljni odzivom takmičara. Organizatori se nadaju da će ova manifestacija u budućnosti privući još veći broj takmičara i da će postati jedna od manifestacija sa dugom tradicijom.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

NOVI KNEŽEVAC Vreme
Fejsbuk

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad