Yunet
 

Sport

U subotu 3. Međunarodna trka zaprege pasa, u toku su prijave učesnika

TV Cink • Redakcija TV Cink • 21. oktobar 2021. • 14:18 •

U subotu 3. Međunarodna trka zaprege pasa, u toku su prijave učesnika

Treća međunarodna trka zaprega pasa održaće se u subotu u Novom Kneževcu u organizaciji Sleddog kluba Novi Kneževac. Takmičari će se trkati u nekoliko kategorija, a prva trka startuje u 11 časova. Mesto okupljanja takmičara i gledalaca je Zlatni vrh, odakle će biti i start, a dužina staze iznosi 4,5 kilometra za sve kategorije. Zainteresovani za učestvovanje na trci mogu se prijaviti na fejsbuk stranici kluba uz kotizaciju od 400 dinara, a prijave će biti omogućene i na licu mesta od 9 časova.

Za sve takmičare obezbeđeni su ručak i diplome, a oni najuspešniji biće nagrađeni peharom, medaljama i poklonima.Sleddog klub Novi Kneževac trke zaprega pasa organizuje već deseti put, a članovi kluba imaju zapažene uspehe u zemlji i inostranstvu, među kojima su medalje sa evropskih prvenstava.

Prema rečima organizatora, i najmlađi će imati mogućnost da se oprobaju u trčanju sa psima, ali preporučuju da se prijave unapred kako bi se svima obezbedila zahvalnica i poklon. Organizatori apeluju na sve posetioce i učesnike da se pridržavaju propisanih epidemioloških mera. Pored toga, napominju vlasnicima pasa da svi psi moraju biti vakcinisani, čipovani i očišćeni od parazita, te da nije dozvoljeno puštati pse sa povoca.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI KNEŽEVAC Vreme
Fejsbuk

Budi human - Helena