Yunet
 

Društvo

Akcijom „reSTARTUJse“ uređeno dečije igralište u Novom Kneževcu

TV Cink • Radovan Nježić • 7. jun 2022. • 11:53 •

Akcijom „reSTARTUJse“ uređeno dečije igralište u Novom Kneževcu

Tokom proteklog vikenda završena je volonterska akcija „reSTARTUJse“ uređenja dečijeg igrališta  u parku u Novom Kneževcu. Brojni naši sugrađani sa svojom decom su tokom protekle dve nedelje radili na uređenju igrališta, postavljanju novih elemenata za igru i klupa. Kompanija Tisza Automotive u kojoj je zaposlen jedan od koordinatora ove akcije Radovan Ignjatov, pokrenula je čitavu ovu akciju, u skladu sa politikom društvene odgovornosti.

Dok su roditelji radili na uređenju igrališta, deca su imale priliku da zajedno sa ljudima iz „Kreativnog pogona“ učestvuju u predstavi gde su pokazali svoja cirkuska umeća. Naši najmlađi sugrađani su bili uzuzetno srećni i zadovoljni što je njihovo igralište dobilo novo ruho i podelili su svoje utiske sa nama.

Čitavu akciju su podržali i u njoj učestvovali Kulturna zona, udruženje Otvoreni zagrljaj, Moto klub Legion, STR Žana i Bair, Radovan Bigović, preduzeća Biorol i Tisza Automotive, Mesna zajednica Novi Kneževac, Opština Novi Kneževac. Kako su najavili organizatori radne akcije, planirano je da se u budućnosti nastavi sa ovakvim aktivnostima.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI KNEŽEVAC Vreme
Fejsbuk

Budi human - Helena