instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Turizam

„Bečejske zimske čarolije“ za sve generacije

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 28. decembar 2022. • 10:49 •

„Bečejske zimske čarolije“ za sve generacije

Nakon dve godine pauze zbog dobro poznatih epidemioloških razloga, juče je ponovo otvorena manifestacija „Bečejske zimske čarolije“.

Ovaj prednovogodišnji događaj koji se održava u centru grada stecište je svih generacija, starijih koji posećuju razne prodajne štandove, do najmlađih sugrađana koji su sinoć u velikom broju dočekali Deda Mraza i njegove pomoćnike.

Turistička organizacija opštine Bečej za ovu priliku pripremila je bogat program sa ciljem da sugrađanima ulepša predstojeće praznike.

Uporedo za božićnim bazarom, tokom oba dana manifestacije, deca imaju prilike da učestvuju na kreativnim radionicama i animacijama u periodu od 14 do 18 časova, dok stariji sugrađani mogu da uživaju u kupovini raznih đakonija koje se nude u okviru bazara, kao i praznične dekoracije.

A pored samih posetilaca bazara, manifestacijom su zadovoljni i izlagači.

Nakon jučerašnjih radionica i nastupa učenika muzičke škole „Petar Konjović“, dečijeg hora „Bubamara“ i benda „Les filles“, danas se očekuju nastupi hora OŠ „Zdravko Gložanski“ i koncerti sastava „Fingerbeng“ i „Skadište 58“.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad