instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Turizam

Veliki novogodišnji vašar sutra u Bačkom Petrovom Selu

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 16. decembar 2022. • 07:37 •

Veliki novogodišnji vašar sutra u Bačkom Petrovom Selu

„Zimsko veselje“ naziv je drugog po redu velikog zimskog vašara, koji će se održati 17. decembra u centru Bačkog Petrovog Sela. Raznovrstan program, kuvano vino, izlagači, prodavci, izvođači, koncerti, sve to je ono što će moći da vide i okuse posetioci ove zimske čarolije.

Organizaciju Zimskog veselja potpisuje Udruženje „Mladi za naše selo” i Mesna zajednica "8. oktobar" uz podršku Opštine Bečej, Turističke organizacije opštine Bečej i Kancelarije za mlade opštine Bečej.

Razlika u premijernom prošlogodišnjem vašaru i ovog koji nas očekuje, jeste mnogo veći broj izlagača, čak trideset, a osim prodajnih štandova, posetioci manifestacije imaće i veoma bogat kulturno umetnički program koji počinje u 13 časova.

Na manifestaciji će nastupiti folklorna grupa Društva narodne umetnosti i stvaralaštva “Potisje”, hor OŠ „Šamu Mihalj“ iz ovog naseljenog mesta, KUD „Lole“, potom članovi Kruga kulture dr „Kiš Imre“ ženski hor „Margareta“, moderna plesna grupa i tamburaški orkestar, KUD „Đido“, dečiji hor „Bubamare“, i Vitlejemske igre.

Nakon 18 časova na sceni će biti prikazana muzička dečija predstava, potom sledi koncert grupe „Folkbeat“, zatim od 20 časova „Branch bend“ i za kraj večeri na scenu stupa Dj „Atila Wolfskin“.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena