instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Turizam

KROZ BEČEJ: I pored kiše oko 500 bajkera uveličalo „Moto žurku“ u Bačkom Gradištu

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 3. oktobar 2022. • 09:45 •

KROZ BEČEJ: I pored kiše oko 500 bajkera uveličalo „Moto žurku“ u Bačkom Gradištu

Protekla subota u Bačkom Gradištu bila je u znaku „Moto žurke“, koju su drugu godinu za redom organizovali članovi Moto kluba „Sove“ iz tog naseljenog mesta uz podršku Opštine Bečej, MZ Bačko Gradište, organizacione grupe „Palačinka festival“, brojnih privrednika i prijatelja moto kluba.

Ono što pridaje na značaju ovoj manifestaciji jeste da su kao i prethodne godine, sredstva iskorišćena u plemenite svrhe. Ovog puta gradištanski motoraši opredelili su se da novac od prodaje sakupljenih limenki, ulože i pomognu na radovima u OŠ „Svetozar Marković“.

Iako je tokom dana kiša padala, ljubitelji dvotočkaša iz svih delova Vojvodine a i šire, nisu oklevali i razmišljali da li će uveličati ovaj događaj.  Ono što je najbitnije, kako ističu i sami organizatori jeste da je sve proteklo u najboljem redu, da su svi uživali kako u gastronomskom, tako i u muzičkom delu programa.

Bajkeri su pored pasulja koji se kuvao u dva kazana, mogli i da se zaslade, jer je organizaciona grupa „Palačinka festival“ ispekla oko hiljadu slatkih palačinki za sve prisutne.

Kada je reč o muzičkom delu programa, moto žurku uveličali su Muzički centar „Bubamara“, „Les filles“ i grupa „Nostradamus“.

Tekst je realizovan u okviru projekta „Kroz Bečej”, koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta opštine Bečej. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena