instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Turizam

U subotu „Dani sela Bačkog Gradišta“

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 20. jul 2022. • 11:51 •

U subotu „Dani sela Bačkog Gradišta“

Meštani Bačkog Gradišta u subotu 23. jula obeležiće dan sela u okviru velike sportsko - zabavne manifestacije, koja će biti održana na stadionu fudbalskog kluba Vojvodina u tom naseljenom mestu.

Ono nešto o čemu su prvenstveno mislili organizatori jesu najmlađi, zbog toga će ova velika manifestacija i biti otvorena radionicama i drugim zanimljivim aktivnostima za decu pod nazivom „Igrajmo se zajedno“.

Kada je reč o nešto starijim posetiocima manifestacije, za njih su organizatori pripremili više različitih nadmetanja.  Tradicionalno takmičenje u kuvanju svinjskog paprikaša rezervisano je za 13 časova, dok će proglašenje pobednika biti u 18 časova.

Uz gastronomsko takmičenje, drugu godinu za redom biće održan i međunarodni turnir u obaranju ruke „Bačko Gradište open“.

Kako bi čitav događaj bio upotpunjen, biće zadužena različita kulturno umetnička društva kako iz Bačkog Gradišta tako i iz okolnih mesta.

Podsetimo još jednom prijave za takmičenje u kuvanju paprikaša traju do petka 22. jula do 12 na brojeve telefona 064/6483520 ili 021/2906022. Prijave za sportsko obaranje ruku traju takođe do petka 22. jula do 12 časova, ali na broj telefona 060/1560870.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena