instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Turizam

„Bečej noću“: Očekuje se rekordan broj posetilaca

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 16. jun 2022. • 10:04 •

„Bečej noću“: Očekuje se rekordan broj posetilaca

Manifestacija „Bečej noću“ ovog petka i subote okupiće veliki broj posetilaca širom naše zemlje i regiona, najavljuju organizatori.

Kao glavna muzička zvezda nastupiće Zdravko Čolić, koji će u subotu 18. juna od 22 sata na velelepnom bečejskom Trgu zapevati neke od svojih legendarnih hitova. Njegovom nastupu prethodiće koncert mađarske grupe „New level empire“ i dečijeg hora Kreativni M kutak, a nakon grandioznog vatrometa, koji se očekuje posle ponoći, nastupiće DJ Corbino.

Sutrašnji dan rezervisan je za nastupe lokalnih bendova Les Files, Fingerbeng, Generation Z i Skladište 58, dok će veče biti krunisano koncertom Del Arno Benda. Muzičkom programu, koji počinje u 21 sati prethodiće revija kratkometražnih filmova, koja će biti održana u Gradskom pozorištu Bečej sa početkom u 19 sati.

Takođe, oba dana manifestacije posetioci će moći da uživaju u karavanu zanatskog piva koji će biti postavljen na platou ispred Ekonomsko-trgovinske škole Bečej, dok se u subotu u užem centru očekuje veliki broj izlagača i prodajnih tezgi.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena