instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Turizam

Zdravko Čolić zvezda “Bečeja noću”

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 27. maj 2022. • 09:36 •

Zdravko Čolić zvezda “Bečeja noću”

Nakon dve godine pauze zbog pandemije korona virusa, Opština Bečej u saradnji sa Gradskim pozorištem Bečej ponovo organizuje manifestaciju „Bečej noću“ koja će biti održana 17. i 18. juna na Trgu oslobođenja u Bečeju.

Kao glavna muzička zvezda nastupiće Zdravko Čolić, koji će u subotu 18. juna od 22 sata na velelepnom bečejskom Trgu zapevati neke od svojih legendarnih hitova.

Pred Čolićev nastup okupljeni na bečejskom Trgu oslobođenja biće u prilici da uživaju u nastupu dečjeg orkestra ,,Kreativni M kutak”, a kako Opština Bečej posebno neguje multikulturalnost svoje sredine, i ove godine će ugostiti umetnike iz Mađarske, grupu New Level Empire.

Veče pre, u petak, 17. juna na platou između Ekonomsko-trgovinske i pravoslavne crkve nastupiće Del Arno Band, Les Filles, Generation Z, Skladište 58 i Fingerbang, a osim muzičkog dela programa, biće upriličeni i drugi kulturno-umetnički sadržaji.

Iz lokalne samouprave napominju da će za potrebe održavanja festivala biti izmenjen režim saobraćaja u užem centru Bečeja. Takođe, posetioci manifestacije će moći da svoja vozila parkiraju na prostoru sportskog centra, kod hotela „Zlatna obala“ i na hipodromu.

Zelena ulica će biti zatvorena od ukrštanja sa ulicom Petefi Šandora do Zmaj Jovine, Braće Tan od Zmaj Jovine do ukrštanja sa Trgom oslobođenja, Gerberova od ukrštanja sa Dositejevom do Trga, Uroša Predića od ukrštanja sa Svetozara Markovića do Trga, Danila Kiša od ukrštanja sa Glavnom do Zelene, Novosadska od ukrštanja sa Svetozara Markovića do ukrštanja sa Trgom oslobođenja.

Takođe, ove godine će u sklopu manifestacije „Bečej noću“ biti održan i međunarodni teniski turnir veterana, koji će se održati 18. juna.

U budžetu opštine Bečej je za održavanje manifestacije predviđeno 3 miliona dinara. Pored toga, i ove godine se očekuje značajan broj donacija privrednika, kao i viših nivoa vlasti.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena