instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Turizam

Bečejski planinari pozivaju na nedeljno druženje i pešačenje

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 26. maj 2022. • 12:53 •

Bečejski planinari pozivaju na nedeljno druženje i pešačenje Mira Vuković, predsednica Planinarskog društva „Lesson“ Bečej (TV Bečej)

Akcijom „Pešačimo u prirodi“, Planinarsko društvo „Lesson“ iz Bečeja obeležiće 15 godina od osnivanja. Reč je o aktivnosti koju organizuju po 13. put, a susret planinara biće održan u Goranskom parku u nedelju 29. maja sa početkom u 9 sati, kada je planirano okupljanje učesnika.

Nakon rekreacije, od 14 sati predviđen je ručak, muziku i druženje, dok će u 16 sati biti upriličena dodela zahvalnica.

Vodiči organizovanih grupa treba da predaju spiskove svojih učesnika i broj zainteresovanih za ručak. Svi učesnici idu na sopstvenu odgovornost i dužni su da se pridržavaju instrukcija vodiča, u skladu sa pravilnikom o bezbednosti i odgovornosti u izvođenju planinarskih aktivnosti Planinarskog saveza Srbije. Učesnici akcije treba da obuku odgovarajuću odeću i obuću, i da obezbede sebi adekvatnu zaštitu od vremenskih neprilika.

Planinarsko društvo jedno je od najaktivnijih udruženja, u svom programu već sada imaju isplanirane i nedeljna ali i mesečna, pešačenja, planinarenja i izlete.

Planinarsko društvo „Lesson“ broji oko 60 članova, a broj zainteresovanih sugrađana za učlanjenje se konstantno povećava istakla je Mira Vuković.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena