instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Turizam

Jugom po svetu: Nova avantura sa novim saputnikom

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 13. maj 2022. • 12:46 •

Jugom po svetu: Nova avantura sa novim saputnikom

U prisustvu članova porodice i prijatelja, Ninoslav Trajković iz centra Bečeja krenuo je jutros u novo veliko putovanje Evropom. Plan je da u naredna dva meseca, obiđu oko trideset zemalja, kada kažemo obiđu ne mislimo samo na Ninoslava i juga Rinu, nego i na saputnicu. U ovoj avanturi saputnica će mu biti profesionalni fotograf Klaudija Nemet, koja će okom objektiva ispratiti sve zanimljive momente na ovom putovanju.

Uz prijatelji, rodbinu i drugare, Ninoslava je ispratila i njegova najveća podrška – majka Sonja, koja nije krila da će tokom ove njegove avanture biti puno uzbuđenja ali i nervoze.

Kao i u prethodnim putovanjima, servis i kompletne pripreme na jugu odrađene su u poslednji čas, ali je do danas sve sređeno i Rina je kako ističe Ninoslav „zategnuta ko puška“. Pored toga, mladi Bečejac napominje da je pored pustolovina, važan aspekt ove avanture i humanitarna strana.

Svakodnevne izveštaje, fotografije i video zapise možete pratiti na instagram profilu odnosno putem fejsbuk stranice jugomposvetu ili svake nedelje u SAT emisiji, gde će biti prikazivani kratki izveštaji sa najinteresantnijih destinacija.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena