instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Turizam

“Zimsko veselje” okupilo sve generacije Bačkog Petrovog Sela

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 20. decembar 2021. • 11:50 •

“Zimsko veselje” okupilo sve generacije Bačkog Petrovog Sela

“Zimsko veselje” naziv je prvog zimskog vašara koji su u centru Bačkog Petrovog Sela organizovali Udruženje „Mladi za naše selo” i Mesna zajednica "8. oktobar".

Da je ova manifestacija, realizovana uz podršku Opštine Bečej, Turističke organizacije opštine Bečej i Kancelarije za mlade opštine Bečej, pun pogodak najbolje govori slika i činjenica da su sve generacije sela prodefilovale ulicom zimskog vašara.

Osim prodajnih štandova, posetioci manifestacije mogli su da uživaju u kulturno-umetničkom programu koji su izveli članovi KUD “Potisje” i KUD “Dr Kiš Imre”, zatim školski hor. Takođe, za najmlađe je priređeno i jahanje ponija, kao i slikanje sa Deda Mrazom.

Gurmani su na raspolaganju imali i štandove sa hranom i pićem. Na vašaru se moglo probati veoma ukusno kuvano vino, dok se čaj delio besplatno svim posetiocima.

Ova manifestacija ujedno predstavlja primer kako jedna zajednica može da se okupi oko iste ideje, koja za cilj ima da oživi selo i da svima pruži priliku da kvalitetno provedu slobodno vreme uz međusobno druženje.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad