instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Nakon poraza na svom stadionu Voša putuje u Zmajevo

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 26. mart 2024. • 10:17 •

Nakon poraza na svom stadionu Voša putuje u Zmajevo

Fudbaleri Vojvodine iz Bačkog Gradišta u protekla dva meča nisu uspeli da upišu bodove, jer su u okviru 18. kola ostali poraženi minimalcem (1:0) u Staparu od tamošnjeg Hajduka, dok su u poslednje odigranoj utakmici, na svom stadionu izgubili od Radničkog 1905 iz Bajmoka sa 1:3.

Prvi gol igrači Radničkog postižu već u osmom minutu kada nakon ubačaja na drugoj stativi Lebović ostaje sam i glavom smešta loptu u mrežu.

Drugom golu kumovao je Babić, koji je dobio loptu na ivici šesnaesterca, obišao dvojicu igrača, a potom je nesebično prosledio Petroviću, koji je sa peterca u 32. minutu siguran za konačnih 0:2 u prvom delu meča.

Ekipa Vojvodine mnogo bolje otvara drugi deo meča, a Đekić u 65. minutu daje nadu domaćim navijačima i igračima da će bodovi ipak biti upisani. Loptu uzima iz nogu Bajmočana na dvadesetak metara od gola, a potom u solo prodoru gađa dalju malu mrežicu i smanjuje na 1:2.

Minuti su tekli, ali domaći nikako nisu uspevali da tresu mrežu gostiju i da remiziraju, sve to osujetio je Lebović koji je u nadoknadi, odnosno u 93. minutu iz kontre uspeo da matira golmana Šovljanskog i da upiše sva tri boda za Radnički.

U narednom 20. kolu ekipa Vojvodina putuje u Zmajevo gde će je dočekati ekipa Obilića koja je peta na tabeli, dok je novo domaćinstvo Gradištanaca zakazano za 7. april, kada na stadion „Đorđe Tapavica Džoja“ dolazi petnaestoplasirani Ravangrad 2018 iz Sombora.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena