instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Bečejci se pobedom oprostili od svojih navijača

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 27. mart 2023. • 08:18 •

Bečejci se pobedom oprostili od svojih navijača

Vaterpolisti Bečeja savladali su u okviru 17. kola Prve A lige Srbije ekipu Banjice rezultatom 11:7, po četvrtinama 3:1, 3:2, 4:2, 1:2.

Ovo je ujedno bila poslednja ovosezonska utakmica koju su momci sa Tise odigrali na svom bazenu, jer je do kraja takmičenja ostalo još jedno kolo, a kako i dolikuje ekipa Bečeja oprostila se od svojih vatrenih navijača pobedom i slavljem.

Ekipa Banjice koja je Partizanov podmladak, od uvek je bila kvalitetan protivnik, a u prilog tome i govore dosadašnji međusobni mečevi Bečeja i tima iz Beograda, gde je Bečej pored minule utakmice, samo jednom u mnogobrojnim mečevima uspeo da slavi i to u sezoni 2018-2019.

Golove za Bečej postigli su Korovljev, Sirotanović i Mesaroš po jedan, dva gola postigao je Popov, dok su se po tri puta u listu strelaca upisali Ićitović i Bošković.

Nakon ove pobede, ekipa Bečeja nalazi se na šestoj poziciji na tabeli sa 26 bodova koliko ima i petoplasirani Beograd. U narednom i poslednjem 18. kolu momci sa Tise putuju u Pančevo, gde će odmeriti snage sa tamošnjom ekipom Mladosti.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena