instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Voša gomila bodove

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 21. mart 2023. • 08:54 •

Voša gomila bodove

Fudbalski klub Vojvodina iz Bačkog Gradišta savladao je u okviru 18. kola Vojvođanske lige Sever ekipu Radničkog 1905 iz Bajmoka sa 2:0.

Odavno u Bačkom Gradištu nije viđena ovakva utakmica kao što je igrana protekle nedelje, meč pun naboja, borbe i želje za pobedom na obe strane, pune tribine navijača, crveni kartoni, jedan penal, i još mnogo toga obeležilo je meč u Gradištu, ipak preko potrebni bodovi domaćima bili su dodatna stimulacija za pobedom što se i desilo.

Ekipa Vojvodine je nakon prvog dela utakmice, koji je igrala u grču, u drugi deo ušla rasterećeno što je i urodilo plodom, jer su u drugom poluvremenu pala oba gola. Kao u minulom meču u Gajdobri, i ovoga puta dvostruki strelac bio je Ilija Erdeljan  i to u 68. minutu nakon prekida, kada se najbolje snašao u kaznenom prostoru gostiju i 80. minutu meča kada je bio siguran sa bele tačke.

Situacija među igračkim kadrom u upravi i na samim tribinama stadiona je nikad bolja, ističe predsednik Stojanović, a to sve govori da iako je Vojvodina i dalje ispod crte, vlada veliki optimizam u klubu. Samim tim se već u narednom meču očekuje još jedna pobeda i tri nova boda, odnosno beg sa dna tabele.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena