instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Gimnazija u obe konkurencije opštinski šampion u futsalu

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 3. mart 2023. • 11:04 •

Gimnazija u obe konkurencije opštinski šampion u futsalu

Gimnazija Bečej pobednik je Opštinskog takmičenja u futsalu. Nakon pobede „Severaca“ minule srede u muškoj i ženskoj konkurenciji, ekipa Gimnazije uspela je da ostvari isti uspeh.

Kada je reč o samim propozicijama, takmičenje kod srednjih škola se odvijalo po sistemu „svako sa svakim“, a plasmani su u obe konkurencije bili isti, prvo mesto osvojila je već pomenuta Gimnazija, drugo mesto izborili su đaci Ekonomsko-trgovinske škole, dok je treće mesto pripalo Tehničkoj školi.

Za igrača turnira kod devojaka proglašena je Milica Jovanović, dok je u muškoj konkurenciji najbolji bio Miloš Vlanikolin.

Savez sportova opštine Bečej kao nosilac i organizator ovog takmičenja, kandidovaće naš grad za organizaciju okružnog takmičenja istakao je Jovan Ječanski, predsednik Savez sportova opštine Bečej.

Takmičenja se nastavljaju dalje u svim sportskim granama ali ono svakako što moramo napomenuti a tiče se školaraca jesu uspesi na Republičkom školskom prvenstvu u plivanju u Nišu, za osnovne i srednje škole u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Najbolje rezultate ostvarili su: Milica Tarbuk u disciplini 50m prsno i Ana Rebeka Nađnemedi u disciplini 50m kraul, njih dve okitile su se zlatnim medaljama. Srebro je osvojila Nataša Kekić u disciplini 100m leđno, dok su bronzani bili Reka Varga u disciplini 100m kraul i Pavle Dokić na 50m leđno.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena