instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Bečej spreman za nastavak srpskoligaškog karavana

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 27. februar 2023. • 10:52 •

Bečej spreman za nastavak srpskoligaškog karavana

Omladinski fudbalski klub Bečej 1918 utakmicom sa Tisom iz Adorjana koja je igrana proteklog vikenda zaključio je ciklus pripremnih mečeva.

Plavo-beli kontrolne mečeve i pripreme obavili su u Bečeju a u toku zimske pauze odigrali su pet mečeva sa gol razlikom 12:10.

Kada je reč o samim utakmicama Bečejci su u prvoj savladali Naftagas iz Elemira sa 4:2, potom i Jedinstvo iz Rumenke sa 4:0. Prvi poraz naneo je ekipi Bečeja, Dunav iz Starih Banovaca sa 2:3, bolji su bili i fudbaleri Sloge iz Temerina sa 1:2, dok su u poslednjem meču slavili gosti iz Adorjana sa 1:3.

Iz škole fudbala treninzima sa prvim timom, priključili su se Stefan Janković, Luka Božičić, Bogdan Nonin, Marko Marković, Marko Lukić i Vladimir Agoč, a prvu trojicu pomenutih koji su 2004 godište očekuje mnogo više igre i ovo im je, kako i sam trener Dabižljević kaže, prilika da se pokažu i dokažu.

Za kraj podsetimo ekipa Bečeja jesenji deo sezone završila je kao četvrtoplasirana ekipa Srpske lige Vojvodina sa upisanih osam pobeda, šest poraza i jednim remijem odnosno sa 25 bodova.

U prvom kolu drugog dela sezone plavo-beli će u subotu sa početkom od 14:30 na Gradskom stadionu kraj Tise ugostiti sedmoplasirani Omladinac iz Novih Banovaca.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad