instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

KMF Bečej savladao aktuelnog šampiona Srbije

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 20. februar 2023. • 09:53 •

KMF Bečej savladao aktuelnog šampiona Srbije

Klub malog fudbala Bečej 2003 u okviru 14. kola Prve futsal lige Srbije savladao je prvoplasiranu ekipu na tabeli Loznica Grad 2018 rezultatom 3:1.

Derbi kola i meč prve dve ekipe na tabeli opravdao je sva očekivanja. Pred oko 200 gledalaca momci sa Tise uspeli su da u drugom poluvremenu okrenu rezultat u svoju korist i savladaju prošlogodišnjeg šampiona države, osvajača Kupa Srbije i učesnika UEFA Lige šampiona.

Kada je reč o samoj utakmici, od prvog minuta krenulo se sa grčevitom borbom, fer-plej igrom, što govore samo četiri dosuđena prekršaja u prvom delu meča, po dva na jednoj i drugoj strani, visokim presingom na obe strane, većim brojem izvesnijih prilika na strani Bečeja, ali i fenomenalnim učinkom čuvara mreže Bečeja Save Vadaskog, četiri gola i veliko slavlje u hali sportskog centra, sve to je rezime jučerašnje utakmice. 

Prvi i jedini gol u prvom poluvremenu viđen je u devetom minutu. Loptu iz auta izvodi kapiten Loznice Perić, pronalazi na drugoj strani Pavlovića, koji trese mrežu Bečeja za 1:0.

U drugom delu utakmice domaći u 23. minutu uspevaju da izjednače preko Spasića, koji je sa velike udaljenosti levom nogom uspeo da matira golmana Vulića. Do drugog gola Bečeja čekalo se svega dva minuta igre, kada je Krasnić dobio loptu i po levoj strani prošao, a potom i zatresao mrežu Loznice za 2:1.

Poslednji gol u ovom meču viđen je 32. minutu. Golub na ivici kaznenog bolje se snašao od golmana gostiju, a potom iz okreta našao Novakovića, koji je siguran za 3:1.

U nastavku ekipa Loznice kreće sa svim igračima u napad što unosi dodatnu tenziju i napetost u meč. Ipak, Bečejci odličnom odbranom uspevaju da odole svim šansama gostiju i privedu meč u svoju korist sa konačnih 3:1 i sa velika tri boda.

U narednom periodu sledi reprezentativna pauza, potom mečevi četvrtine kupa Srbije, dok se naredno 15. kolo očekuje drugog vikenda u martu.

 

 

 

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad