instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

PVK Bečej: Četiri pobede u nizu

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 13. februar 2023. • 09:18 •

PVK Bečej: Četiri pobede u nizu

Vaterpolisti Bečeja savladali su u okviru 12. kola Prve A lige Srbije ekipu Valjeva sa 12:9 po četvrtinama 6:2, 3:2, 2:4, 1:1.

Golove za Bečej postigli su Korovljev, Sirotanović, Ićitović, Pantić i Stanaćev po jedan, Popov i Mesaroš po dva gola, dok se Filip Kovačev tri puta upisao u listu strelaca.

Momcima sa Tise bila je ovo četvrta pobeda u nizu i upisana su velika dva nova boda, ipak sve je to moglo i moralo mnogo bolje, ističe trener momaka sa Tise, jer je podsetimo ekipa Valjeva u prvom delu sezone savladana od Bečeja sa čak 4:21, uz to Valjevci su poslednja ekipa na tabeli sa nula bodova, te se samim tim očekivala ubedljivija pobeda.

Dobro su otvorili domaći utakmicu, i prvi deo priveli u svoju korist sa četiri razlike, kada je bilo 6:2. Drugi deo meča ekipa Bečeja takođe privodi u svoju korist sa 3:2, dok je celokupno drugo poluvreme rezultatski gledano pripalo gostima, u trećoj četvrtini domaći su postigli dva gola dok je ekipa Valjeva četiri puta uspela da trese mrežu Bečeja, a četvrti i poslednji deo završen je sa 1:1.

U narednom 13. kolu  ekipa Bečeja putuje u Beograd gde će odmeriti snage sa trećeplasiranim Starim Gradom, ali kao što je i sam trener Krstonošić rekao, trenutni fokus je finale Kupa Srbije za 2005 godište i mlađe u čijem sastavu učestvuje osam momaka iz prve postave Bečeja. 

Ekipa Bečeja kao osvajač Kupa Vojvodine, plasirala se u finale Kupa Srbije, a na turniru koji se odigrava danas i sutra, momci sa Tise snage će odmeriti sa ekipama Partizana, Novog Beograda i Valjeva, dok su se žrebanjem u drugoj grupi našli Crvena Zvezda, Radnički Kragujevac, Singidunum i Vojvodina.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena