instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Oko pedeset ekipa uzelo učešće na humanitarnom turniru u malom fudbalu

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 10. februar 2023. • 09:12 •

Oko pedeset ekipa uzelo učešće na humanitarnom turniru u malom fudbalu

Humanitarni turnir u malom fudbalu u organizaciji Tehničke škole, profesora fizičkog vaspitanja Dejana Kapriša i Unije školskih parlamenata opštine Bečej privukao je veliki broj ljubitelja sporta ali i humanitaraca koji su zajedničkim snagama i učešćem na turniru pomogli porodicu Kapriš, kojoj je, podsetimo, izgoreo stan u noći između 6. i 7. decembra. 

Turnir se odigravao po sistemu 3 na 3, a svaka ekipa uplaćivala je kotizaciju od 200 dinara po igraču, pored toga u hali sportskog centra nalazila se i kutija u kojoj se skupljao i dobrovoljni prilog, a ukupno je na kraju celodnevnog nadmetanja skupljeno blizu 40 hiljada dinara.

Kada je reč o sportskim rezultatima prvo mesto u ekipi seniora zauzeo je „FC Coventry“, dok su kod mladih fudbalera najbolji bili „Plavi flamingosi“.

Na turniru su učestovali školske ekipe, amateri, profesionalni fudbaleri, ekipe različitih firmi i preduzeća, a ono što je još jedna od zanimljivosti ovog takmičenja jeste da su se na parketu nadmetali momci starosne dobi od deset godina pa sve do igrača koji su u osmoj deceniji života.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena