instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

„Montevideo“ pobednik Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 16. januar 2023. • 09:24 •

„Montevideo“ pobednik Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

Futsal ekipa „Caffe Montevideo LT“ pobednik je Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu, koji se odigravao na parketu sportskog centra u Bečeju od 20. decembra minule godine. Prvaci turnira su pored pehara i diplome inkasirali i 350.000 dinara.

Drugo mesto i 100.000 dinara pripalo je ekipi „NIS  Naftagas Kikinda“, dok su se za treću poziciju i 50 hiljada dinara izborili fudbaleri „Baron concept-a“.

Za najboljeg golmana među seniorima proglašen je Sava Vadaski, kao najbolji igrač istakao se Nebojša Đukić iz ekipe „NIS  Naftagas Kikinda“, dok je sa devet pogodaka Žarko Kobiljski najbolji strelac.

Kada je reč o veteranima, najbolja je bila ekipa „Caffe bara Fabrike“, drugo mesto pripalo je „Fortuni“ dok su treće mesto osvojili igrači „Eurosweet sistema“.

Među pojedincima istakli su se Albert Butaš kao najbolji golman, Darko Stanić kao najbolji igrač i Bojan Lovre kao najbolji strelac sa postignutih sedam golova.

Na kraju samog turnira stiče se utisak obostranog zadovoljstva, kako učesnika, tako i samih organizatora.

Podsetimo kroz veliku sportsku manifestaciju koju potpisuju Opština Bečej u saradnji sa Savezom sportova opštine Bečej, Kancelarijom za mlade i nekoliko pojedinaca, prodefilovalo je 36 seniorskih ekipa deset veteranskih i osamnaest dečijih timova.

Za kraj napomenimo i ništa manje bitne timove mališana koji su osvojili prva mesta u svojim kategorijama: kod pionira 2007/2008/2009 godište pobeda je pripala fudbalerima „Caffe-a Nadja“ iz Kumana, kod mlađih pionira  2010/2011 godište najbolji tim bio je „Agropromet“, dok su se kod petlića 2012/2013 godište za prvo mesto izborili mališani ekipe „Kamenorezac ŽendI“.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena