instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

PSS: Nađnemedi najuspešnija pionirka, priznanje i za trenera Milana Đurića

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 29. decembar 2022. • 09:39 •

PSS: Nađnemedi najuspešnija pionirka, priznanje i za trenera Milana Đurića

Ana Rebeka Nađnemedi članica plivačkog kluba „Swim Star“, i njen trener Milan Đurić, osvajači su velikog priznanja Plivačkog Saveza Srbije. Ana Rebeka je proglašena za najuspešniju plivačicu u kategoriji pionirki, dok se Đurić okitio priznanjem trenera najuspešnije plivačice u 2021 godini.

Ana Rebeka je podsetimo proglašena za najbolju pionirku na ovogodišnjoj svečanosti povodom izbora sportiste godine. Ona je ovo priznanje osvojila zahvaljujući sledećim rezultatima:

Na Zimskom državnom prvenstvu za kadete održanom u Novom Sadu bila je prva na 100 m kraul, potom prva 200 m kraul, što je bio slučaj i na 800 m kraul. Proglašena je za najuspešniju kadetkinju prvenstva.

Oborila je nacionalne rekorde na 50 m kraul 15. jula u Novom Sadu, 100 m kraul u bazenu 50 m 2. jula u Beograd, 100 m kraul u 25 m bazenu 10 decembar u Novi Sad i 200 m kraul 11. decembra u Novom Sadu. Takođe, izabrana je za selekciju Vojvodine.

Kada je reč o njenom mentoru Milanu Đuriću, on je takođe osvojio priznanje na „Izboru sportiste Bečeja 2022“. Kao trener u plivačkom klubu "Swim Star" radi od osnivanja 2009. godine i to sa pionirima, kadetima i juniorima.

U 2022. godini sa svojim plivačima osvojio je na Prvenstvu Vojvodine 30 zlatnih medalja, 29 srebrnih i 19 bronzanih odličja, na Prvenstvima Srbije njegovi takmičari okitili su se sa 14 zlata, 12 srebrnih i pet bronzanih medalja.

Takođe, njegova plivačica oborila je četiri državna rekorda, a kao trener bio je pozvan sa svoja četiri plivača na susret regiona (Selekcija Vojvodine) i tu je osvojio tri prva mesta, četiri druga i isto toliko trećih.  Ujedno, bio je pozvan sa svoja dva plivača na "Comen Cup" na otvorenim vodama, a sa dve plivačice učestvovao je i na kampu za mlade plivače.

 

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad