instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

KIK BOKS: Sonja Vukšić završila godinu bez ijednog poraza

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 23. decembar 2022. • 08:53 •

KIK BOKS: Sonja Vukšić završila godinu bez ijednog poraza

Da Kik-boks klub Bečej ima svetlu budućnost i da ne mora da brine o svom podmlatku i zlatnim medaljama dokazuje Sonja Vukšić, koja je na prethodna tri takmičenja izborila ništa manje nego prva mesta, odnosno tri zlata za bečejski klub i nije zabeležila ni jedan poraz u toku ove godine.

Ona je 26. novembra u Bečeju na prvenstvu Vojvodine u disciplini K-1, pred punom salom i sjajnom atmosferom, odradila perfektno svoj meč i zasluženo se okitila zlatom.

Posle Prvenstva Vojvodine, Sonja je 11. decembra na svom prvom Međunarodnom turniru ,,Balkan best fighters” u Nišu nakon polufinalnog meča koji je završila prekidom u drugoj rundi bila bolja i u finalu od svoje suparnice i još jednom zasluženo došla do zlatnog odličja.

Kako napominju u klubu, ona je cele godine vredno trenirala, trudila se i osvetlala obraz kluba na svakom takmičenju na kojem je nastupala. Pored nje same, za uspeh je zaslužan i trener Žarko Radović koji posvećeno radi sa njom.

Poslednja u nizu medalja koju je Vukšić izborila na takmičenjima jeste iz Sente, ona je odradila zaostali finalni meč državnog prvenstva u disciplini kick-light, i kao i na prethodnim takmičenjima osvojila zlato.

Kao nagrada za sve pomenute uspehe ali i mnoge druge ostvarene u prvom delu godine, Opština Bečej prepoznala je trud i rad Sonje Vukšić i njenog trenera Žarka Radovića i nagradila je titulom najbolje sportistkinju u kategoriji pionirki 2008-2009 godište u našoj opštini.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad