instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Profi boks revija: Pobednik borbe večeri Đorđe Vujaković

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 22. decembar 2022. • 09:19 •

Profi boks revija: Pobednik borbe večeri Đorđe Vujaković

Ljubitelji boksa imali su prilike da uživaju u tradicionalnoj profi boks reviji, koju je u velikoj sali DTV Partizan organizovao Kik boks klub Bečej.

Na programu je bilo devet borbi, a osim boksera iz Srbije, publici su se predstavili i takmičari iz Bosne i Hercegovine. Prema rečima organizatora, revija je uparena adekvatno sa kvalitetom svakog borca pojedinačno.

U prvoj borbi pobedu nad Stefanom Marićem izvojevao je Zoran Brajić prekidom u drugoj rundi. Potom je Adrian Nema u prvoj rundi tehničkim nokautom savladao Ištvana Kišutcaia. U trećem meču bolji je bio Jovan Stojiljković, koji je u drugoj rundi predajom Vladimira Vujadinova slavio pobedu. Odlukom sudija, četvrta borba večeri završena je pobedom Arnolda Tota, koji je savladao Uroša Nenadovića. Ista situacija je bila kod Novaka Radulovića, koji je pobedio Slađana Dragišića. Tehničkim nokautom u prvoj rundi slavio je Miljan Rovčanin protiv Harisa Radmilovića.

Publika je imala priliku da vidi i jedan ženski meč, u kojem je Bečejka Ksenija Medić odlukom sudija slavila nad Nevenom Marković.

U drugoj rundi pretposlednje borbe, tehničkim nokautom Marko Cvetanović savladao je Edisa Biberovića.

Borba večeri pripala je Đorđu Vujakoviću, koji je opravdao epitet favorita i odlukom sudija slavio nad Igorom Pavlovićem.

Plan Kik boks kluba Bečej je da naredne godine bude domaćin državnog prvenstva u ovom sportu u nekoj od disciplina.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad