instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

FUTSAL: Serijom od tri pobede do trećeg mesta na tabeli

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 12. decembar 2022. • 10:45 •

FUTSAL: Serijom od tri pobede do trećeg mesta na tabeli

Klub malog fudbala Bečej 2003 uspeo je u pretposlednjoj utakmici prvog dela sezone da ostvari pobedu na svom parketu pred nešto više od pedesetak gledalaca.

U meču 10. kola Prve futsal lige Srbije, momci sa Tise na nešto teži način uspeli su da slave protiv poslednje plasirane ekipe Futsal Nova Pazova sa 6:5 (3:2).

Krenuli su dominantno Bečejci i od samog starta uzdrmali prečku gostiju, a već u drugom minutu došli preko Krasnića u prednost od 1:0, nakon čega gostujuća ekipa kreće da igra sa svih pet igrača u polju.

Ovakva igra je koštala Novopazovčane još jednog gola primljenog preko celog terena, koji je u šestom minutu postigao Novaković.

Gostujuća ekipa prvu ozbiljnu pretnju pravi u sedmom minutu, kada pogađaju okvir gola, potom u desetom minutu kada Ljubić fenomenalno brani mrežu Bečeja, ali je ipak u 12. Krkobabić načinje i smanjuje prednost na 2:1. Tri minuta kasnije, Nikolčić remizira na 2:2, a kako bi Bečej otišao sa prednošću na pauzu pobrinuo se Golub četrdesetak sekundi pre kraja prvog dela meča.

U drugom delu utakmice, domaća ekipa uspeva prva da postigne gol. Strelac i ovog puta bio je Novaković, a zatim u 29. minutu i Krkobabić uspeva da se još jednom upiše za gostujuću ekipu za 4:3.

Nakon mnogobrojnih prilika Bečejaca, Novaković upisuje het-trik za 5:3, a onda nakon greške gostiju, momci sa Tise povisuju na 6:3. Posle tog gola gosti shvataju da nemaju više šta da izgube, kreću u grčevitu ofanzivnu igru i do samog kraja uspevaju da postignu dva gola i tako unesu napetost pred sam finiš meča, ali je do samog kraja utakmice rezultat ostao 6:5.

Ono što je evidentno bilo i na terenu ali i na tribinama, jesu diskutabilne sudijske odluke, kako na ovoj utakmici tako i na prošlim, na koje nije mogao, a da se ne osvrne trener Bečeja.

Ekipa Bečeja ovom pobedom upisala je osamnaesti bod u dosadašnjem delu prvenstva i nalazi se na trećoj poziciji na tabeli, a ono naredno što ih očekuje jeste meč u Novom Pazaru sa istoimenom ekipom koja se nalazi na sedmoj poziciji sa 13. bodova.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena