instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Bečejski rukometaši odigrali mini turnir za Čuružanima

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 28. novembar 2022. • 07:49 •

Bečejski rukometaši odigrali mini turnir za Čuružanima Foto: Stevan Katić

Nekadašnji rukometaši RК Bečej 2002 i RК Cepelin ponovo su se okupili u nedelju 27. novembra i uz prisustvo RК Hajduk iz Čuruga odigrali mini turnir u hali "Đorđe Predin  - Badža" u Bečeju.

Sam pobednik na ovom turniru je rukomet, kojeg u Bečeju nema organizovanog od 2018. godine i stavljanje RК Cepelin u mirovanje... Igrano je po sistemu svako sa svakim, a mečevi su trajali 2*20 minuta. Кao što je napisano pobednik je bio rukomet koji je prikazan na parketu bečejske hale, gde su viđeni lepi potezi igrača i odbrane golmana svih ekipa, mada se nešto više isticao Norbert Boarov iz Bečeja '86.


Rezultati utakmica:
Bečej '86 - Bečej '93 - 16:15
Bečej '93 - Hajduk - 17:17
Hajduk - Bečej '86 - 24:22


Sastav Bečej '86 (crni dresovi):

Terzić, Radanov (4), Avramov (2), Nikolić (1), Boarov, Vukas M., Markoski (7), Topić (2), Tripolski (5), Gajić (1), Savković (3), Stojanović Dv (5), Pevalić (3), Кatić (3), Vučić, Sinković (2).


Sastav Bečej '93 (crveni dresovi):

Crveni V (2), Medić An (1), Velicki (1), Živkov (5), Кapriš (5), Vasiljević (3), Popović (3), Jakovljević (10), Кovačević, Prkosovački (2).
Sledeće okupljanje planira se tokom Marta naredne godine, a da li će se nešto pokreniti po pitanju kluba videće se tokom narednog perioda. Ukoliko ne bude, ostaju okupljanja "poslednjih Mohikanaca" bečejskog rukometa...

Stevan Кatić

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena