instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Vaterpolo: Posle remija sa Starim Gradom, Bečejci putuju u Šabac

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 14. novembar 2022. • 11:03 •

Vaterpolo: Posle remija sa Starim Gradom, Bečejci putuju u Šabac

Nakon trećeg kola i pobede u Valjevu sa 4:21, ekipa Bečeja odigrala je nerešeno, 11:11 sa ekipom Starog Grada iz Beograda meč 4. kola Prve A lige Srbije.

Loše su otvorili domaći meč i prvu četvrtinu priveli kraju sa 2:5 za gostujuću ekipu. U Drugom delu mnogo bolja igra Bečejaca ishodovala je da se sustigne razlika kada je bilo 6:6, ipak gosti su i na kraju ovog dela meča otišli na odmor sa prednošću sa 6:7.

A onda u trećem delu meča momci sa Tise na samo da uspevaju da poravnaju rezultat već ga i okreću u svoju korist kada je na semaforu bilo 9:8, da bi do kraja treće četvrtine ipak bilo 9:9.

Najveća žal za pobedom ostaje iz razloga što su Bečejci u poslednjem delu meča imali četiri minuta igrača više, jer je podsetimo Luka Stamatov isključen je zbog nesportskog ponašanja, i poveli su domaći na minut ipo pre kraja sa 11:10, ali su gosti desetak sekundi kasnije izjednačili na 11:11, što je i bio konačan ishod meča.

U narednom petom kolu Prve A lige Srbije, ekipa Bečeja putuje u Šabac, gde će ih ugostiti tamošnja Sava koja je deveta na tabeli sa nula bodova.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad