instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Pikado klub Bečej šampion Srbije

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 24. oktobar 2022. • 11:33 •

Pikado klub Bečej šampion Srbije

Pikado klub Bečej okitio se titulom šampiona Srbije, nakon odigranog poslednjeg kola Nacionalnog ekipnog prvenstva Srbije i to na domaćem terenu, u hali sportskog centra u Bečeju.

Bečejci su sezonu završili sa ukupno 50 bodova, čak 17 pobeda i jednim porazom, koji su pretrpeli od ekipe „Pikadere“ iz Užica. Na drugom mestu, sa tri boda manje, završio je Pikado klub Junaković iz Apatina, dok je treću poziciju zauzeo PK Familija 32 iz Čačka.

Pikado klub Bečej čine 24 aktivna igrača, koji se takmiče u dve lige. Prva ekipa Bečeja je osvojila titulu državnog prvaka, dok su u okviru drugoligaškog nadmetanja zauzeli treću poziciju.

Završno takmičenje u Bečeju započelo je intoniranjem državne himne, potom je u ime Pikado federacije Srbije učesnike takmičenja pozdravio predsednik Skupštine Nebojša Perović, a u ime grada domaćina član Opštinskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam Dane Mandić, koji je tom prilikom uručio i prigodan poklon domaćinu u vidu šest profesionalnih pikado tabli.

Do šampionske titule Bečejci stigli u sledećem sastavu: Slobodan Blažin, koji je na pojedinačnom prvenstvu osvojio četvrto mesto i kandidat je za reprezentaciju Srbije, Vlado Vranić, Ištvan Pejdl, Vladimir Rnić, Stefan Sekulić, Miodrag Stojkov i Šandor Finta.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena