instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Hajduk iz Kule savladan kraj Tise

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 24. oktobar 2022. • 09:21 •

Hajduk iz Kule savladan kraj Tise

Omladinski fudbalski klub Bečej 1918 savladao je protekle subote na Gradskom stadionu kraj Tise ekipu Hajduka 1912 iz Kule sa 2:1.

Utakmica 11. kola igrala se žargonski rečeno „sa pola gasa“ i sa jedne i sa druge strane, letargična igra obe ekipe sa malim brojem prekršaja, preko deset izvesnih šansi od strane domaćina, jedna prečka, tri gola i ono što je najbitnije, nova tri boda za momke sa Tise, sve to je ishod subotnjeg meča.

Do prvog gola ekipa Bečeja došla je u 16. minutu. Nakon prekršaja nad Popadićem, Nenad Kudrić stavlja loptu na belu tačku, a nakon odbrane Mijanovića, Nenad na popravnom ispravlja stvar i dovodi svoju ekipu u vođstvo od 1:0.

Slabom reakcijom odbrane Bečeja, drugi gol u prvom delu utakmice a izjednačujući za tim iz Kule postigao je Kočiš, za konačnih 1:1 u prvom poluvremenu.

U drugom delu meča, ekipa Bečeja imala je preko pet izvesnih prilika, među kojima beležimo dve stopostotne kada se u samo nekoliko minuta Nenad Kudrić našao oči u oči sa golmanom iz Kule.

A do samog kraja meča velika tri boda uspeo je da upiše rezervista Tedić koji je nakon ispucavanja Dabižljevića došao do lopte, obišao čuvara mreže Kuljana i postigao gol u 74. minutu za konačnih 2:1.

Fudbaleri Bečeja nakon 11. kola nalaze se na šestoj poziciji Srpske lige Vojvodina sa 18 bodova, a ono naredno što ih čeka jeste Kup utakmica koja se igra u sredu sa ekipom Bajše, dok će u narednoj ligaškog utakmici gostovati Borcu iz Šajkaša koji je lestvicu više sa istim brojem bodova.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena