instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Fortunaši osvajači prvog memorijalnog turnira „Zoltan Nađ Čampika“

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 19. avgust 2022. • 10:30 •

Fortunaši osvajači prvog memorijalnog turnira „Zoltan Nađ Čampika“

Fudbalska ekipa „Fortuna Sukur metal“ osvajač je prvog memorijalnog turnira „Zoltan Nađ Čampika“ koji je u Bačkom Petrovom Selu organizovala Opština Bečej u saradnji sa Mesnom zajednicom ,,8. oktobar'', FK ,,Jedinstvo'', Kancelarijom za mlade opštine Bečej i Savezom sportova opštine Bečej.

Na petnaestodnevnom turniru na stadionu kraj pijace u ovom naseljenom mestu prodefilovalo je 14 timova iz Nadalja, Turije, Bečeja, Ade, Novog Beograda i Bačkog Petrovog Sela.

Fortunaši su tokom turnira upisali jedan remi i osam pobeda uključujući i finalnu utakmicu gde su slavili nad ekipom „Vukša šped“ iz Novog Beograda sa 4:1. Drugo mesto pripalo je već pomenutoj ekipi, dok je treće mesto osvojila ekipa „Super klopa“ koja je pobedila Eurosweet/NK Automobili sa 1:0.

Kada je reč o pojedinačnim nagradama, za najboljeg čuvara mreže proglašen je Ivan Živković, titulu najboljeg strelca sa 12 postignutih golova poneo je Šandor Mihalec, dok je za najboljeg igrača turnira izabran Đorđe Celin.

Pobednička ekipa pored pehara osvojila je novčanu nagradu od 200 hiljada dinara, drugoplasirana 70 hiljada, dok je trećeplasirani tim sa sobom poneo 30 hiljada dinara.

Turnir je imao i humanitarni karakter jer su sredstva od prodatih majica sa logom turnira, koje je donirala Opština Bečej i Kancelarije za mlade, usmerene za lečenje meštanina Bačkog Petrovog Sela, Akoša Takača.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena