instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Teška sezona pred igračima Vojvodine

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 8. avgust 2022. • 10:38 •

Teška sezona pred igračima Vojvodine

Ono što je bio problem u dosadašnjim mečevima i treninzima za tim iz Bačkog Gradišta, dogodilo se i u generalnoj probi pred start Vojvođanske lige Sever, a to je mali fond igrača koji je bio na raspolaganju Svetozaru Sovilju. Dok je protivnički tim došao u punom sastavu i sa sedam rezervnih fudbalera.

Sa svega dvanaest igrača fudbalski klub Vojvodina ušao je u poslednji kontrolni meč koji je igran sa Bratstvom iz Prigrevice, što je već naslućuje se, rezultiralo da gosti odnesu pobedu.

Ekipa iz Prigrevice nakon nešto manje od devedeset minuta slavila je sa 4:1. Golove za gostujuću ekipu postigli su Makar u 12. minutu, Šveljo  u 48, Vemić u 59. i Vuković 83, dok se za ekipu Vojvodine u listu strelaca upisao Miladinov u 33. minutu.

Kada je reč o igračkom kadru i nečemu na čemu treba potencirati u narednom periodu, Prodanov je bio kratak i jasan.

Teška sezona je pred Vojvodinom iz Bačkog Gradišta napominju u klubu, jer će rivali biti i više nego teški, veliki broj klubova iz velikih gradova se izuzetno pojačao, takođe imaju ogromnu finansijsku potporu, velike rostere i mnogo njih pretendovaće za ulazak u viši rang.

U prvom kolu koje se igra za vikend Vojvodina putuje u komšijsku Turiju, sa kojom je u protekloj sezoni upisala jedan remi i jedan poraz.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena