instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

OFK Bečej 1918: Kontrolni mečevi gotovi - kreće srpskoligaški karavan

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 8. avgust 2022. • 10:36 •

OFK Bečej 1918: Kontrolni mečevi gotovi - kreće srpskoligaški karavan

Srpskoligaši Bečej i Tekstilac iz Odžaka minule subote odigrali su poslednji kontrolni meč, a nakon paklenih 90 minuta pobeda je pripala gostima koji su slavili sa 2:3. Utakmica na Gradskom stadionu kraj Tise igrala se u najtoplijem delu dana odnosno od 10:30, pa se i nije mogla videti velika borba.

Ono nešto što je okarakterisalo ovu utakmicu jesu fer – plej igra, već pomenut ne prilagođen termin, i skoro sve iskorištene prilike i na jednoj i na drugoj strani. Svega po jednu šansu više od postignutih pet golova imali su i domaći i gosti, ali je rezultat do kraja ipak ostao povoljniji za Odžačane, ipak stiče se utisak da su Bečejci iako su ostali poraženi, podelili utakmicu sa gostima, jer su igrači Tekstilca do 60 minuta vodili sa 3:0, dok su plavo – beli desetak minuta kasnije načeli mrežu gostiju i postigli dva gola, što nije bilo dovoljno da se remizira.

Podsetimo ekipa Bečeja imala je sedam provera. Na prvoj utakmici protiv RFK Novi Sad igrali nerešeno 1:1, zatim su od Turinaca poraženi  sa 2:0. Konačna pobeda upisana je u trećem meču i to nad novosadskom Slavijom od 3:1. Sa istim rezultatom ovog puta ostali su poraženi i to u Rumenci. Zatim su usledile dve pobede i to nad Mladosti iz Bačkog Jarka i Mladosti iz Bačkog Petrovca, sedma utakmica sa Vojvodinom iz Bačkog Gradišta je bila otkazana, dok su u poslednjoj odigrali 2:3 sa Tekstilcem.

U prvom kolu Srpske lige Vojvodina koje se igra u subotu, ekipa Bečeja biće ugošćena u Novim Banovcima gde će ih dočekati tamošnji Omladinac.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad