instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Bečej odskočna daska za svetska i evropska takmičenja u kajaku

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 22. jul 2022. • 07:53 •

Bečej odskočna daska za svetska i evropska takmičenja u kajaku

Nakon uspeha na Prvenstvu Evrope u kajaku i kanuu za juniore i mlađe seniore, održanom na Adi Cigaliji, gde je srpski četverac u sastavu Stefan Vrdoljak, Nikola Kovačević, Luka Stojkov i Branko Lagundžić osvojio srebrno odličje na 500 metara, nastavljene su reprezentativne pripreme i to na bečejskim vodama.

Kajakše ovog vikenda, u subotu 23. jula očekuje izborno takmičenje u Bačkoj Palanci, gde će biti odabran četverac i dvosedi koji će nastupati na Prvenstvu Evrope u Minhenu od 18. do 21. avgusta, kao i na Prvenstvu sveta za mlađe seniore u Segedinu od 1. do 4. septembra.

Uz Marka Novakovića, među bečejskim takmičarima su i Miloš i Luka Stojkov, Filip Ratkov, Miodrag Ikadinović, a sa njima treniraju i Vojin Rudović i Danilo Živković.

Treningu reprezentativaca prisustvovao je i Dane Mandić, član Opštinskog veća za sport, omladinu i turizam.

Zahvaljujući odličnim uslovima, kvalitetnom trenerskom radu, vrhunskim rezultatima bečejskih kajakaša koji su proslavili naš grad i klub, kao i podršci lokalne samouprave, sve više srpskih kajakaša gravitira upravo ka Bečeju.

Vode u Bečeju neće mirovati ni nakon ovog takmičenja, jer je u najavi održavanje dva kampa kojima će se nastaviti trend reprezentativnih priprema. Biće nastavljen rad za predstojeće Prvenstvo Evrope za seniore i mlađe seniore, kao i pripremni kamp Olimpijskih nada za momke i devojke do 18 godina.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena