instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Memorijal „Slobodan Malešev Bobica“ od 1. do 3. jula

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 23. jun 2022. • 12:24 •

Memorijal „Slobodan Malešev Bobica“ od 1. do 3. jula

Veliki memorijalni basket turnir „Slobodan Malešev Bobica“ osmu godinu za redom okupiće sve ljubitelje košarke, basketa, ali i humaniste u centru našeg grada.

Prvog, drugog i trećeg jula na profesionalnoj podlozi nadmetaće se veliki broj ekipa kako iz naše opštine tako i sa teritorije cele pokrajine. Svaki tim čini tri plus jedan igrač, a pored basketa svi zainteresovani će moći i da se oprobaju u što preciznijem šutu, odnosno u takmičenju u šutiranju trojki.

Kako ističu iz Kancelarije za mlade opštine Bečej, koja je nosilac organizacije ovog događaja, uz partnera KK Bečej, odlučeno je da ove godine sva dobrovoljno sakupljena sredstva u toku trodnevnog takmičenja budu uplaćena za pomoć sugrađaninu Aleksi Prodanoviću.

Podsetimo, ovaj veliki sportski događaj od minule godine nosi naziv velikog humanitarca i čoveka velikog srca Slobodana Maleševa Bobice, koji se u trenucima borbe za sopstveni život odrekao finansijskih sredstava koje je KZM prikupljala za njega i usmerio ih deci i mladima sa teritorije opštine Bečej kojima je ta vrsta podrške bila neophodna. Pored toga, i sam je bio deo ovog sportskog događaja koji je ovekovečio kroz brojne fotografije.

Budući da će na turniru moći da učestvuje maksimalno 20 ekipa, organizatori pozivaju sve zainteresovane da se na vreme prijave, a to mogu učiniti putem telefona 064 349 83 81.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena