instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Trofej Bečeja okupio 180 košarkaša i košarkašica

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 13. jun 2022. • 10:09 •

Trofej Bečeja okupio 180 košarkaša i košarkašica

Na četvrtom tradicionalnom turniru „Trofej Bečeja“ održanom u sportskom centru, učešće je uzelo oko 180 košarkaša i košarkašica iz pet klubova podeljenih u 12 ekipa.  Borba pod koševima vodila se na tri terena u dve muške i dve ženske kategorije, stariji i mlađi pioniri, i starije i mlađe pionirke.

Veliki košarkaški turnir organizovao je košarkaški klub Bečej uz podršku Opštine Bečej i sportskog centra „Đorđe Predin Badža“, a pod krovom ove sportske ustanove ugošćeni su subotički klubovi KK Nika koji je došao sa tri ekipe, ŽKK Spartak sa jednom selekcijom, KK Magic Basket iz Temerina sa tri ekipe, KK Tisin Cvet iz Sente sa jednom selekcijom i domaći KK Bečej sa po dve selekcije u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Kako ističu i treneri drugih ekipa, ovaj turnir je idealna prilika da se momci i devojke druže i upoznaju međusobno, ali i odlična priprema za sledeću sezonu.

Mladi košarkaši nisu krili zadovoljstvo zbog učešća na turniru, a nije manjkalo ni optimizma za osvajanjem pehara.

Nakon odigranih utakmica, ekipa Bečeja izborila je sledeće plasmane: kod momaka stariji i mlađi pioniri, bečejski košarkaši osvojili su drugu poziciju, dok je kod starijih i mlađih pionirki naš klub bio ubedljivo najbolji.

Kako bi sportski duh ostao u mladim košarkašima i košarkašicama, i kako bi se podstakli za dalja takmičenja, nakon turnira svaki učesnik dobio je diplomu i medalju.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena