instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Desetkovana „Voša“ poražena od Sloge iz Čonoplje

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 23. maj 2022. • 10:01 •

Desetkovana „Voša“ poražena od Sloge iz Čonoplje

U okviru 28. kola Vojvođanske lige Sever koje je igrano minulog vikenda, na terenu sportskog centra „Đorđe Tapavica Džoja“, Vojvodina iz Bačkog Gradišta poražena je od gostujuće Sloge iz Čonoplje rezultatom 2:3.

Nakon serije od četiri pobede, Vojvodina je upisala seriju od isto toliko poraza.

Gradištanci su u nedeljni meč ušli sa velikim hendikepom, i sa skraćenim sastavom odnosno izmenama na klupi što ih je do kraja meča koštalo jer su igrali sa deset igrača. Takođe ono što je uzdrmalo samo igru i koncentraciju jesu vrlo rano primljeni golovi kako u prvom tako i u drugom delu utakmice.

Prvi gol publika je videla već u trećem minutu igre kada odbranjenu loptu zahvata iz zaleta Čivčić i dovodi goste u vođstvo. Igrači Vojvodine izjednačavaju preko Prodanova u 29. minutu na 1:1, i do kraja prvog dela utakmice se sa tim rezultatom i otišlo na odmor.

U drugom poluvremenu gosti već u 49. ponovo stižu do prednosti, nakon kornera, najviši je bio Vukas koji povisuje na 1:2, a potom se u listu strelaca upisuje i Fuštar za 1:3. Poslednji i najlepši gol viđen je u 71. minutu utakmice, stelac za ekipu Vojvodine bio je Novaković za konačnih 2:3.

U narednom 29. kolu ekipu Vojvodine ugostiće ekipa Preporoda iz Novog Žednika koja je 12. na tabeli sa 35 bodova.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena