instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

ŽOK Bečej 2 šampion Druge vojvođanske lige OSSB

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 16. maj 2022. • 09:54 •

ŽOK Bečej 2 šampion Druge vojvođanske lige OSSB

Odbojkašice Ženskog odbojkaškog kluba Bečej 2, na finalnom turniru Druge vojvođanske lige Odbojkaškog saveza srednja Bačka, osvojile su titulu šampiona i tako izborile plasman u viši rang takmičenja.

Podsetimo bečejske „žokice“ su kao prvoplasirani tim završile ligaški deo prvenstva sa 26. bodova.

U sezoni 2021-2022. čak devet puta su slavile, a samo jednom ostale poražene.

Nakon prvenstvene trke, pristupilo se mečevima plej-ofa, koji su igrani kroz dva finalna turnira.

Na prvom turniru koji je igran u Senti naše odbojkašice bile su bolje od domaće ekipe sa 3:0, po setovima 26:6,25:17,25:21, dok su u drugom meču savladale devojke iz Ženskog odbojkaškog kluba Sutjeska takođe sa 3:0, po setovima 25:23,25:20,25:9.

Na drugom finalnom turniru, koji je igran u sportskom centru u Bečeju, savladale su odbojkašice Žabalj voleja sa 3:0, po setovima 25:20,25:12,25:12 i tako još jednom dokazale koliko vrede i da su svi trofeji prethodnih sezona u mlađim kategorijama opravdano bili naznaka da će i u seniorskim vodama biti uspešne, kažu u klubu.

Što se tiče pojedinačnih priznanja, za najbolju igračicu proglašena je Dunja Radosavljević, za najboljeg trenera Aleksandar Ikić, a za najboljeg blokera Nina Sekulić.

Za seniorski deo ŽOK Bečej sezona je gotova i odlaze na zasluženi odmor, a nešto mlađim devojkama tek predstoje završni turniri gde se nadaju istom uspehu koje su ostvarile seniorke, nakon čega ih očekuju odbojkaški kampovi u toku letnjeg perioda.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena