instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Odbojkaši Bečeja završili takmičenje u Prvoj B ligi Srbije

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 21. april 2022. • 11:47 •

Odbojkaši Bečeja završili takmičenje u Prvoj B ligi Srbije

Porazom u zadnjem, 22. kolu Prve B lige Srbije od Loznice sa 1:3 po setovima 24:26, 22:25, 25:22, 17:25, ekipa Bečeja završila je sezonu na desetoj poziciji sa 16 bodova.

Momci sa Tise u toku prvenstva upisali su pet pobeda, i 17 poraza. Ceo plen uspeli su da upišu četiri puta i to sa Vojvodinom 2, Kulpinom, Futogom i Loznicom u prvom delu sezone, dva boda osvojili su sa Ribnicom 2 u devetom kolu, dok su porazom od 3:2 i sa jednim bodom došli kući iz Prokuplja i Vršca.

Ono što ističe Milovac jeste da su klub čitavu sezonu pratili hendikepi, prvenstveno bolesti i povrede, a potom i odluka da se od naredne sezone gasi Prva B liga Srbije.

Za sada se o planovima i ambicijama u klubu za narednu sezonu još ništa ne zna. Ono prvo što se očekuje jeste zvaničan stav Saveza o daljim takmičenjima, odnosno da li će doći do formiranja nove lige ili će se klubovi razvrstati u Srpske lige, a potom sledi i sastanak uprave OK Bečej kada će se razmotriti situacija, želje i mogućnosti za narednu prvenstvenu trku.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena