instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Fudbal: Nakon Kikinde, Bečejci putuju u Zrenjanin

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 18. april 2022. • 11:33 •

Fudbal: Nakon Kikinde, Bečejci putuju u Zrenjanin

Nakon poraza od lidera na tabeli – Vršca sa 3:0 u 21. kolu, ekipa OFK Bečej 1918 minulog vikenda ponovo je vratila samopouzdanje u svoje redove, jer je na Gradskom stadionu kraj Tise savladana Kikinda sa 4:2 i tako ponovo izborila na drugu poziciju na tabeli Srpske lige Vojvodina.

Prvi u listu strelaca za tim Bečeja upisao se Popadić u 14. minutu, koji se na asistenciju Kudrića odlično snašao i doveo domaće u vođstvo. Za dva nula čekalo se do 28. minuta, ponovo Kudrić po desnoj strani pronalazi pred golom, ovog puta Šormaza koji je siguran za konačnih 2:0 u prvom delu utakmice.

U drugom delu meča, Bečejci vrlo brzo stižu do trećeg gola i to u istoj kombinaciji Kudrić – Šormaz. Igrao se 68. minut kada Kikinđani preko Morovića smanjuju na 3:1. Samo četiri minuta kasnije isti igrač postiže još jedan gol i sa 3:2, unosi dodatnu nervozu i napetost u redove Bečeja, ali u 79. minutu Brkić odbijenu loptu puca levom iz prve i postiže konačnih 4:2.

U narednom 23. kolu Srpske lige Vojvodina, ekipa Bečeja putuje Zrenjanin gde će ih ugostiti tamošnji Radnički koji je 13. na tabeli sa 23 boda.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad