instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

KK „Vojvodina“: U narednoj sezoni napad na Superligu

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 6. april 2022. • 09:30 •

KK „Vojvodina“: U narednoj sezoni napad na Superligu

Kuglaški klub „Vojvodina“ iz Bačkog Gradišta takmičarsku sezonu u Prvoj ligi Srbije - grupi Vojvodina završio je na osmoj poziciji na tabeli sa 14 bodova, koliko ima i sedmoplasirani Železničar iz Inđije.

Ono što ističe predsednik, trener i igrač KK „Vojvodina“ Milan Kaćanski jeste da nisu zadovoljni rezultatima, ali su opravdano takmičenje završili na toj poziciji, jer ih je od početka sezone pratio problem sa igračkim kadrom.

Što je za ponos ne samo kuglašima Vojvodine, već i svim sugrađanima jeste to da ovaj klub u svojim redovima ima veoma jak juniorski i kadetski podmladak, odnosno da je gradištanski klub jedan od vodećih baza u Srbiji što se tiče stvaranja mladih i perspektivnih igrača.

Kada je reč o uspesima, u ovoj i prethodnoj godini, članovi ovog kuglaškog kluba ostvarili su i više nego odlične rezultate, kaže Kaćanski.

Iako kuglana u Bačkom Gradištu ne ispunjava uslove za ovaj rang takmičenja u kojem se nadmeću kuglaši Vojvodine, ona je ipak u funkciji za rad sa mlađim naraštajima i za neke prve kuglaške korake.

Opširnije o kuglanju kao sportu, rezultatima, uslovima, ambicijama i planovima u KK „Vojvodina“, pogledajte večeras u emisiji "Bečejski ugao", koja se emituje na našem kanalu od 20 časova.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad