instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Mali fudbal: Tehnička škola na međuokružnom i ŠOSOV-u

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 31. mart 2022. • 11:36 •

Mali fudbal: Tehnička škola na međuokružnom i ŠOSOV-u

Tehnička škola Bečej pobednik je okružnog takmičenja u muškoj konkurenciji u malom fudbalu za srednje škole. Sa velikom željom, srčanošću i borbom, momci iz Bečeja obezbedili su vizu za međuokružno takmičenje, ali i za Sportsku olimpijadu školske omladine Vojvodine.

Takmičenje u organizaciji Saveza sportova opštine Bečej održano je juče na parketu sportskog centra „Đorđe Predin Badža“, gde se nadmetalo šest ekipa: Gimnazija „Jan Kolar“ iz Bačkog Petrovca, Gimnazija „Svetozar Marković“ iz Novog Sada, Tehnička škola „9. Maj“ iz Bačke Palanke, Mašinska škola iz Novog Sada, srednja škola „22. Oktobar“ iz Žablja i bečejska Tehnička škola.

Kada je reč o Bečejcima, oni su u prvom kolu savladali novosadsku gimnaziju „Svetozar Marković“ sa 3:0, potom su u veoma neizvesnom polufinalu bili bolji od gimnazije „Jan Kolar“ iz Bačkog Petrovca sa 5:4, dok su titulu najbolje škole u okrugu osvojili protiv Tehničke škole „9. Maj“ iz Bačke Palanke rezultatom 4:1.

Najbolje dve plasirane ekipe odlaze na međuokružna takmičenja, kako bi kasnije izborile plasman na državno takmičenje, dok je pobednik turnira Tehnička škola iz Bečeja izborila direktan plasman na 9. Sportsku olimpijadu školske omladine Vojvodine, koja će biti održana od 19. do 22. maja u Zrenjaninu.

Što se tiče narednih aktivnosti Saveza sportova opštine Bečej, završena su sva dvoranska takmičenja a sa lepšim vremenom očekuju se atletske discipline na otvorenim terenima.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena