instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

KMF Bečej 2003: Savladan i Novi Pazar

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 28. mart 2022. • 10:55 •

KMF Bečej 2003: Savladan i Novi Pazar

Klub malog fudbala Bečej 2003 savladao je u okviru 16. kola Prve futsal lige Srbije ekipu Novog Pazara sa 5:2, i tako dva kola pre kraja zasigurno potvrdio svoje učešće u plej ofu.

Subotnja utakmica protekla je u fer i korektnoj borbi sa obe strane, ekipa Novog Pazara došla je u Bečej da se nadigrava i da osvoji bodove, sto je i pokazala u prvom delu meča, jer su već u drugom minutu poveli preko Vuletića.

Vrtela se lopta oko gola gostujuće ekipe, ali su tek u šestom minutu domaći uspeli da je smeste u gol Rašljanina, strelac za ekipu Bečeja - Živić.

Igrao se deveti minut kada nakon prekršaja, loptu namešta Radetinac koji je siguran za 1:2, što je i bio konačan rezultat prvog dela utakmice.

U drugom poluvremenu, tačnije u 25. minutu, nakon izvedenog kornera, Živić se našao u pravo vreme na pravom mestu i ponovo nulirao prednost gostiju.

Prvo vođstvo Bečeja beležimo u 26. minutu, nakon ubačaja Mitića, siguran je Stanković za 3:2. desetak minuta kasnije odbijenu loptu prihvata Jovanović i povisuje na 4:2, dok trideset sekundi pre kraja i kapiten Korać uspeva da se upiše u listu strelaca za konačnih 5:2.

U narednom predzadnjem kolu ekipu Bečeja ugostiće ekipa Zemun samo pravo, koja je na devetoj poziciji sa samo četiri boda.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena