instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Sonja Vukšić šampionka Evrope u disciplini kik-lajt

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 24. mart 2022. • 09:36 •

Sonja Vukšić šampionka Evrope u disciplini kik-lajt

Sonja Vukšić, članica Kik-boks kluba Bečej osvajač je Evropskog kik boks kupa „Serbia Open“  gde je nastupala u disciplini kik-lajt, u kategoriji do 65kg, koje je održano u Kraljevu od 18. do 20. marta.

Da nije iznenađenje što je Sonja osvajač ove prestižne evropske titule, govori činjenica da je do sada u svojoj karijeri u kadetskoj kategoriji osvojila sve titule na državnim i prvenstvima Vojvodine, odnosno šampionka je Srbije u disciplinama K1, lou-kik, ful-kontakt i kik-lajt.

Vukšić je u bila prijavljena za borbe u starijoj, juniorskoj konkurenciji, gde je ubedljivo bila bolja od protivnica u oba meča. Njenim rezultatima zadovoljan je i trener Žarko Radović.

Ovo je ujedno prvo takmičenje otvorenog tipa nakon pandemije korona virusa, gde je bilo dozvoljeno prisustvo publike i gde se konačno čula podrška sa tribina, što je imalo posebnu draž za same učesnike.

Na turniru je učestvovalo 230 takmičara iz 12 zemalja, bivše države SFRJ, Bugarske, Mađarske, Rumunije, Izraela, Finske i drugih zemalja.

Za Sonju ali i za druge borce nema odmora, jer se uveliko spremaju i marljivo treniraju za nova takmičenja i nove medalje.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena