instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

OFK Bečej 1918: Ćuk sa dva gola upisao tri boda

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 21. mart 2022. • 11:26 •

OFK Bečej 1918: Ćuk sa dva gola upisao tri boda

Omladinski fudbalski klub Bečej 1918 savladao je protekle subote na Gradskom stadionu kraj Tise ekipu Jedinstva iz Stare Pazove sa 2:1. Pobeda plavo – belih i odloženi meč između Feniksa 1995 i Tekstilca, pozicionirala je Bečejce na treću poziciju na tabeli gde dele isti broj bodova sa drugoplasiranim, već pomenutim Feniksom.

Podsetimo nakon remija u prvom kolu prolećnog dela sa Borcem iz Šajkaša i poraza u Odžacima, ekipa Bečeja upisala je u 18. kolu Srpske lige Vojvodina i cela tri boda.

U „bledom“ izdanju, sa dva različita poluvremena domaći su sa igračem više od sedmog minuta, tek u drugom poluvremenu uspeli da okrenu rezultat u svoju korist i tako uveličaju debitovanje Lazara Dabižljevića na mestu trenera seniorske ekipe Bečeja.

Nakon prvog dela utakmice u kom su mreže mirovale, gosti iz Stare Pazove već u trećem minutu drugog dela postižu gol, strelac Aleksandar Maoduš. Trebalo je domaćima svega osam minuta da nuliraju rezultat, prvi put na meču u listu strelaca upisuje se Aleksandar Ćuk za 1:1, a zatim u 78. minutu ponovo nakon prekida Ćuk još jednom glavom gađa gol gostujuće ekipe i postavlja konačnih 2:1.

U narednom 19. kolu ekipa Bečeja putuje u Staru Pazovu, gde će je ugostiti Feniks 1995, dok će u sredu u okviru polufinala PFS Subotica pokušati sa savladaju ekipu Tavankuta u tom naseljenom mestu.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena