instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Devojčice iz „Severa“ i dečaci iz „Zdravka“ prvaci Bečeja u malom fudbalu

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 9. mart 2022. • 13:13 •

Devojčice iz „Severa“ i dečaci iz „Zdravka“ prvaci Bečeja u malom fudbalu

Osnovna škola „Sever Đurkić“ u ženskoj konkurenciji i „Zdravko Gložanski“ u muškoj konkurenciji, pobednici su Opštinskog takmičenja u malom fudbalu za osnovne škole u opštini Bečej koje je danas održano na parketu sportskog centra „Đorđe Predin Badža“ u  organizaciji Saveza sportova opštine Bečej.

U ženskoj konkurenciji odazvalo se pet škola: „Sever Đurkić“, „Zdravko Gložanski“, „Petefi Šandor“, „Šamu Mihalj“ i „Zdravko Gložanski“ iz Radičevića, dok su se kod momaka odazvali fudbaleri „Sever Đurkića“, „Zdravka Gložanskog“, „Šamu Mihalja“ iz Bečeja, „Petefi Šandora“ i „Šamu Mihalja“ iz Bačkog Petrovog Sela.

Devojčice su igrale po sistemu pet plus jedan, a mečevi su trajali dva puta po šest minuta dok su dečaci igrali u sastavu četiri plus jedan, a poluvremena bila su u tajanju od deset minuta.

Drugo mesto kod devojčica pripalo je ekipi „Šamu Mihalja“, a treće su osvojile učenice „Zdravka Gložanskog“ iz Bečeja. Kod dečaka drugi su fudbaleri osnovne škole „Šamu Mihalj“ iz Bečeja dok su treći učenici istoimene škole iz Bačkog Petrovog Sela

Kako za sada nezvanično saznajemo Okružno takmičenje u futsalu za osnovne škole biće održano u Bečeju krajem marta meseca.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena