instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Futsal: Bečejci kroz Kup prekinuli seriju poraza

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 24. februar 2022. • 09:48 •

Futsal: Bečejci kroz Kup prekinuli seriju poraza

Klub malog fudbala Bečej 2003 sinoć je u okviru osmine finala Kupa Srbije u futsalu savladao ekipu Kalča iz Niša sa 8:2.

Nakon kratkog „opipavanja“, Nišlije su otvorile utakmicu u devetom minutu golom Nedeljkovića koji je se nakon kornera najbolje snašao u gužvi pred golom Vadaskog. Tri minuta kasnije Nikolić lob udarcem povisuje na nula - dva.

Zbog nagomilavanja prekršaja ekipe Kalča, Živkucin sa deset metara pogađa mrežu gostiju i smanjuje na 1:2. Samo minut kasnije na asistenciju Bodonjija, Živić postiže izjednačujući gol i odvodi ekipe na odmor sa 2:2.

Ekipa Bečeja je nakon „vijanja“ rezultata u pevom delu meča, u drugom delu čak šest puta tresla mrežu gostiju.

Igrao se 24. minut kada Živkucin prvi put dovodi domaće u vođstvo, nekoliko sekundi kasnije Stanić povisuje na 4:2. U 33. minutu Golub upošljava Novakovića za 5:2, a onda ponovo Živkucin sa deset metara matira golmana Pavlovića.

Pri rezultatu 6:2, ekipa Kalča kreće da igra sa svih pet igrača u polju, što ih je koštalo da prime još dva gola, prvi je postigao Stanić dok je u zadnjim sekundama Stanković postigao konačnih 8:2.

U narednom meču ekipa Bečeja ponovo će biti u ulozi domaćina, ovog puta u okviru ligaškog dela ugostiće ekipu Vinter sporta iz Niša.

Kako ističe trener Šošo podrška sa tribina u narednim mečevima i više je nego značajna za igrače.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena