instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Vaterpolo: Bečejci u finalu kupa Srbije

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 24. januar 2022. • 14:26 •

Vaterpolo: Bečejci u finalu kupa Srbije

Vaterpolisti Bečeja plasirali su se za učešće na finalni turnir kupa Srbije za vaterpoliste 2005. godišta i mlađe, koji će biti odigran 26. i 27. februara, za sada još nije poznato gde.

Bečejci su u okviru prvog kola polufinalnog turnira, odigranog za vikend u Bečeju, izgubili od Crvene zvezde sa 11:15 (3:2, 4:3, 3:6, 1:4), u drugom kolu su savladali Novobeogradske Vukove sa 10:8 (4:3, 2:2, 2:2, 2:1), a slavili su u trećem kolu protiv ekipe Save sa 19:10 (5:2, 5:3, 5:4, 4:1).

Govoreći o učinku svoje ekipe, trener Goran Krstonošić je istakao da su momci svaku utakmicu dobro startovali, ali „kratka im je klupa“ i imali su velike oscilacije u igri. Ipak, zadovoljan je prikazanim na turniru.

Bečej, Novi Beograd Vukovi i Crvena zvezda prenose po tri boda u finale, gde ih takođe očekuju Banjica, Radnički i Singidunum.

Ambicija Bečejaca je se finalni turnir odigra u našem gradu, jer se Bečej u više navrata pokazao kao dobar domaćin i organizator, zbog čega veruju da će Vaterpolo savez Srbije to i prepoznati i dodeliti im domaćinstvo.

Kada je reč o nastavku prvenstva, prva utakmica biće odigrana u subotu 29. januara sa početkom u 20 časova, kada Bečejci dočekuju ekipu Stari Grad.

Bečej će predstojećeg vikenda biti i domaćin finalnog turnira kupa Srbije za devojčice 2008. godište, a klub, prema rečima Gorana Krstonošića, očekuje što bolji rezultat i potajno se nada prvom mestu.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena