instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

“Fortuna Sukur metal” osvajač Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 17. januar 2022. • 13:56 •

“Fortuna Sukur metal” osvajač Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

Seniorska fudbalska ekipa “Fortuna Sukur metal” osvajač je Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu, koji je u proteklih nešto više od dvadesetak dana odigravan u Ustanovi za sportsku i kulturnu aktivnost omladine “Đorđe Predin Badža” Bečej.

Pobednička ekipa u finalnoj utakmici savladala je “Čajkine asove” sa 4:3, a pored pehara sa sobom je ponela i 350 hiljada dinara. Drugoplasiranoj ekipi pripalo je 100 hiljada dinara, dok je trećeplasirna ekipa “Knot Autofleks” pobedom nad timom “Autoservis Kudrić” (4:2) osvojila 50 hiljada dinara.

Podsetimo nakon šest godina, u Bečeju je ponovo organizovan Novogodišnji turnir u malom fudbalu u organizaciji Opštine Bečej, koja je zajedno sa privrednim sektorom obezbedila i finansijsku podršku za ovaj veliki sportski događaj.

Kada je reč o individualnim nagradama, za najboljeg igrača turnira proglašen je Čedomir Tomčić iz ekipe “Fortuna Sukur Metal, za najboljeg strelca sa 10 postignutih golova izborio se Bratislav Jelić iz ekipe “Autoservis Kudrić”, dok je za najboljeg golmana proglašen Borivoj Babin, takođe iz ekipe “Autoservis Kudrić”.

U kategorji pionira titula najbolje ekipe pripala je “BL Sportivu” koji je u finalu savladao “Nadalj” sa 2:1, dok su se u borbi za treće mesto sastali “Gladiator Maksimus” i “Ives Parfem Bečej”, a nakon dva poluvremena od po 15 minuta bolji su bili momci iz ekipe “Gladiator Maksimus” sa 3:0.

Među kadetima zbog neodazivanja druge ekipe, treće mesto, bez odigravanja utakmice, pripalo je timu “Novi Bečej”, a u finalnom meču “Žicini asovi” nakon nerešenog rezultata (1:1) savladali su na penale (3:2) “Gladiator Maksimus”.

Što se tiče veterana, u završnoj finalnoj utakmici “Fortuna” je savlada “Kafe Fabriku” sa 5:0.

Najbolji strelac kod pionira bio je Danilo Kiš, kod kadeta Aleksandar Barta, a kod veterana Marko Bubanja.

Kao najbolji igrači istakli su se Vukašin Radonjić kod pionira, Marko Božičić kod kadeta i Bojan Lovre kod veterana, dok su za najbolje golmane proglašeni Nenad Stojšić kod pionira, Aleksa Batinić kod kadeta i Miloš Andrić kod veterana.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena