instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Aleksandra Radić i Luka Stojkov najbolji sportisti opštine Bečej u 2021.

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 24. decembar 2021. • 12:37 •

Aleksandra Radić i Luka Stojkov najbolji sportisti opštine Bečej u 2021.

Savez sportova opštine Bečej upriličio je svečanost provodom proglašenja najuspešnijih sportista na teritoriji opštine Bečej u 2021. godini. Za najbolje sportiste u muškoj i ženskoj konkurenciji proglašeni su disko dens plesačica Aleksandra Radić i kajakaš Luka Stojkov, a ovo priznanje uručio im je član Opštinskog veća za sport, omladinu i turizam, Dane Mandić.

Budući da je Luka na pripremama u Turskoj, nagradu u njegovo ime preuzeo je njegov otac Milivoj Stojkov.

Opština Bečej je ove godine izdvojila 16,5 miliona dinara za funkcionisanje lokalnog sporta, a tim novcem podržano je 48 sportskih klubova, organizacija i udruženja na teritoriji opštine Bečej. Pored toga, u prethodnih godinu dana izdvojeno je dodatnih više od 4 miliona dinara za nabaku opreme, podršku sportskim manifestacijama i štampanje sportskih knjiga od istorijskog značaja za naš grad.

Priznanja su dodeljena u svim takmičarskim kateogorijama od pionira do seniora u muškoj i ženskoj konkurenciji, kao i za najuspešnije ekipe u obe kategorije. Pored toga, proglašene su i najbolje sportske organizacije, treneri, sportski radnici, takmičari radničkog sporta, dodeljena su posebna priznanja klubovima koji su ove godine slavili svoje jubileje, kao i plaketa za životno delo koja se dodeljuje posthumno.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena