instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

FK Vojvodina: Pobedom u Lovćenu biće ispunjen cilj jesenjeg dela sezone

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 16. novembar 2021. • 13:26 •

FK Vojvodina: Pobedom u Lovćenu biće ispunjen cilj jesenjeg dela sezone

Fudbalski klub Vojvodina oprostio se od svojih navijača u jesenjem delu sezone onako kako i dolikuje – pobedom. Na stadionu u Bačkom Gradištu, proteklog vikenda savladana je ekipa Preporoda iz Novog Žednika sa 4:3.

Nakon ovog meča ekipa Preporoda pala je sa petog mesta na sedmo, dok je Vojvodina sa osme pozicije odskočila na šesto mesto na tabeli, gde deli isti broj bodova (24) sa petoplasiranom Sentom.

Domaća ekipa je vrlo rano otvorila meč 14. kola Vojvođanske lige Sever, prvi gol postigao je Jelić u petom minutu, a potom Topić u osmom. Sudeći po dva vrlo rano postignuta pogotka očekivao se još koji do kraja prvog dela utakmice, što se nije dogodilo.

Ipak ono što se nije ispunilo u prvom poluvremenu jeste u drugom, čak pet golova, tri u mreži Vojvodine i dva u mreži Preporoda.

Prvi gol u drugom delu postigao je Kovač u 49. minutu za 2:1, a onda Nenad Kudrić u 53. i Stjepanović u 68. minutu povisuju na 4:1. Do samog kraja utakmice gosti uspevaju golovima Milića i Kovača da se približe na samo jedan razlike, ali do isteka 90. minuta rezultat je ostao 4:3 za Vojvodinu iz Bačkog Gradišta.

„U narednom i poslednjem kolu u jesenjem delu sezone putujemo u Lovćenac gde ćemo svom snagom pokušati da dođemo do nova tri boda sa tamošnjim Njegošem, kako bi se ispunio zacrtani cilj, a to je zimovanje na nekoj od prvih pet pozicija na tabeli“, kazao je trener Vojvodine Oto Barta.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena